ArabicChinese (Traditional)EnglishFrenchPortugueseSpanish
ArabicChinese (Traditional)EnglishFrenchPortugueseSpanish
ArabicChinese (Traditional)EnglishFrenchPortugueseSpanish
Albânia
Albânia

/

Europa

Autor(a):

Ciprian Porumbescu

Tradução do Hino:

Não

Rreth flamurit të përbashkuar
Me një dëshirë dhe një qëllim
Të gjithë Atij duke iu betuar
Të lidhim besën për shpëtim
Prej lufte veç ay largohet
Që është lindur tradhëtor
Kush është burrë nuk friksohet
Po vdes, po vdes si një dëshmor
Në dorë armët do t'i mbajmë
Të mbrojmë Atdheun në çdo vënd
Të drejtat tona ne s'i ndajmë
Këtu armiqtë s'kanë vënd

Rreth flamurit të përbashkuar
Me një dëshirë dhe një qëllim
Të gjithë Atij duke iu betuar
Të lidhim besën për shpëtim
Prej lufte veç ay largohet
Që është lindur tradhëtor
Kush është burrë nuk friksohet
Po vdes, po vdes si një dëshmor
Në dorë armët do t’i mbajmë
Të mbrojmë Atdheun në çdo vënd
Të drejtat tona ne s’i ndajmë
Këtu armiqtë s’kanë vënd

Compartilhar

Referências

Pular para o conteúdo